Oproep: hoe maak jij gebruik van open leermateriaal?

Inmiddels werken veel docenten met open leermateriaal. We zijn op zoek naar jouw ervaringen en tips zodat we die kunnen delen met andere docenten. Doe je mee? Beantwoord in onderstaand formulier 4 vragen.

Deel jouw ervaring en tips

We vinden het belangrijk dat scholen en docenten blijven leren van elkaar en niet onnodig vertragingen oplopen, bijvoorbeeld bij de implementatie van open leermiddelen. Met onderstaande vragen brengen we in kaart hoe er momenteel wordt gewerkt met open leermateriaal en wat daarin de voor- en nadelen zijn. Jouw feedback is van harte welkom! De gedeelde ervaringen en tips zetten we op deze pagina voor je op een rij.

Wil je geïnspireerd worden door enthousiaste docenten die al gebruik maken open leermateriaal? Lees het interview van Nancy Hammer.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp